InterServer Web Hosting and VPS
InterServer Web Hosting and VPS

Up next

El Cheka: Bomba 13 (2/2)
neshat selmani
2 Views

El Cheka: Bomba 18

4 Views
neshat selmani
2
Published on 22 Jun 2019 / In News & Politics

Material i sigurar nga FB profili "El Chekaa" linku https://www.facebook.com/dan.d....ervishi.5/videos/444

- Hyrje nga Ali Ahmeti "Fola me Atillën!" - fjalën për Atilla Rexhepi-n, ish-sekretari përgjithshëm i BDI-së

- Ahmeti "kini kerku qe sa vjet, bam bum... nuk o problem, at pun e jeqim pi qafe" - propozim për tek sekretariati për shëndetsi.

- Alija "ja bona me dije, nqoftse hiqesh prej aty, perfundimisht (vendosesh) n'politik." - duke ja bërë në dije se duhet të zgjedhë një nga alternativat.

- "N'qofse menon, ene ato punët qi' kimi nejs ene fondin... nuk shkojn bashk" duke theksuar Ali Ahmeti dhe vijuar "ai ka doktoraturen, osht angazhum ne UT, kemi bo pllanin qi ai t'jet mësimdhënës"

- Musai "Nuk o pun e vogel t'drejtosh mjeksin, "BRI DASHI" është mjeksia në Tetovë (UT). - duke nënkuptuar se siç ka përgjegjësi të mëdha, aq i ka dhe alternativa për "manovra buxhetore" dhe vendime për përmbushjen e stafit univerzitar.

- Aliu qetson Musën "osht i shkarku kshtu... nuk osht pi atine alabkve qi.. ai nuk gabon, e mat"

- Musai ka ndjenjën se "ai e mat më tepër se ç'duhet", duke vijuar "ç'ashtu e kan tersin 3 vjet, 3 muj...6 muj. Ene ... kur e gjojn, e gjojn DASH"
duke i dhënë kuptim të plotë këtu "bririt të dashit" pasi dashi parashtrohet në diskutim si simbol i "fuqisë, pushtetit dhe bollëkut".

- Musai "aty duhet me qenru" fjalën për Agjensioni për Investime t'jashtme, ke "MIZA". Potencon për kët pozitë "ajo ka pun t'mejra, ka pergjegjsi per zhvillim ekonomik, me pru miq t'jashtem, qi duhen, qi krijojn besim"

- Musa Xhaferii, "Pickumja madhe osht atej" - duke nënkuptuar edhe njëherë metaforikisht potencialin korruptivë të funksionarëve që do të veprojnë atje.

- Për këto vende pune, Musai thotë se duhet me pasuar "ka pak edhe prvoj moshe... pune, me qen krejt i rëj, kshu e kpusin"

- Musai "m. jashtme ekonomis, ka ai nja 20 promotor që kan status diplomatik. Bajagu pune' mëjr!"

- "Qeta dy pi kerqove, qi i kimi qu" - Ali Ahmeti, kerkesat e tij specifike për do bashkë-qytetarë të tyret, duke pasur fjalën për Qamil Veliu-n, nji osht nëjpi Hasani, Djali Qemalit - (ALIU)

- Musa Xhaferi "Nji grup pi 4ra/5ve me i pa, me i mat (MUSAI) kush sa ka qallemet."

- Grupi selektuar vetëmse nuk duket se i përmbush kushtet simbas Musait dhe Aliu-t "Djem t'rëj, bajagu jon trëj, nër 30." ktu duke dyshuar Musai se do ja vlejnë si punësime, pasi këto kërkojnë dikush që mund "ta rrok bajrakun", shprehje sinonime me "bririn e dashit"

- Musa ka pas pranu thirrje për punësim ku në mënyrë indirekte Musa Xhaferi, ja ka bërë në dije personit në fjalë që të mos e fut djalin se simbas tij, n'ato pozicione janë "rrogat e vogla" duke nënkuptuar këtë se "potencialin" nuk do t'a arrijnë kurrë, nëqoftëse nuk hyn ndokund në sistem, rregullohet.

Show more
InterServer Web Hosting and VPS
0 Comments sort Sort By

Up next

El Cheka: Bomba 13 (2/2)
neshat selmani
2 Views